грудня 17, 2021

«Миколайчики» від Академії Української Преси

 Ось і Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки отримала свої подарунки на Миколая від Академії Української Преси. Сьогодні нам надійшла чимала посилка з цьогорічними свіженькими виданнями: практичний посібник «Медіаграмотність для бібліотекарів», яким обов'язково поділимось із своїми колегами, та навчально-методичний посібник «45 ідей як викладати медіаграмотність дітям 3-4 років».

Особливо приємно нам було отримати навчально-методичний посібник, до складу авторок  якого входить і співробітниця нашої бібліотеки Ірина Ковач, завідувач медіа-центру, сертифікований тренер з медіаосвіти. 

Посібник містить 45 ідей, в яких авторки інтегрували методику дошкільної медіаосвіти в різноманітні освітні напрямки Базового компонента дошкільної освіти. Одинадцять ідей, що представлені у посібнику нашою колегою - це вправи, розроблені для занять студії дошкільного розвитку «Бібліомалята» Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. 

Дякуємо Академії Української Преси за чудові подарунки, а особливо за запрошення до співпраці! Маємо надію на плідну спільну роботу і в подальшому. 

Немає коментарів:

Дописати коментар