квітня 27, 2023

Освоєння кейс-практикуму пройшло успішно

Ось так непомітно пролетіло три місяці навчань за відкритим кейс-практикумом «Онлайн інструменти як невід’ємний елемент сучасного освітнього медіапростору», організованого Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки для освітян Винничківської гімназії Давидівської територіальної громади.

12 тематичних занять, проведених у форматі тренінгів, майстер-класів, воркшопів, під час яких педагоги дізналися про особливості таких інтерактивних платформ як: Padlet, Kahoot, LearningApps, Jamboard, Wordwall, Mentimeter та інші, пройшли на одному диханні.

Підсумкове заняття відбулося у форматі захисту-презентації творчих робіт, під час якого вчителі презентували власні інтерактивні розробки до уроків.

Презентуючи свої напрацювання, кожний вчитель акцентував увагу на тих платформах, які виявилися для нього найоптимальнішими, і які він буде обов'язково використовувати у своїй подальшій роботі. Всі учасники відчули себе дітьми та протестували запропоновані колегами вікторини.
Насамкінець підсумкового заняття спільно з усіма курсантами визначили переваги онлайн-інструментів та створили узагальнюючий плакат "Переваги онлайн-інструментів."

Заняття закінчилось на позитивній ноті. Озброєні важливими знаннями та вмотивовані на оновлення власних педагогічних кейсів вчителі окреслили шляхи поповнення своїх професійних ресурсів.

Дякуємо керівництву і колективу Винничківської гімназії за тісну співпрацю, і готуємо новий цікавий кейс з медіаграмотності для школярів!  

Немає коментарів:

Дописати коментар