червня 01, 2023

Медіаграмотні діти - майбутнє України!

Так символічно співпало, що саме сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, відбувся випускний  іспит за базовим курсом "Школи медіаграмотності для підлітків" для учнів 8 класу Винничківської гімназії Давидівської територіальної громади. 
Упродовж навчання молодь отримала комплексні знання про різні аспекти медіа. Одним із ключових завдань курсу був розвиток критичного мислення. Учні навчилися аналізувати інформацію з різних медіаджерел, розрізняти факти, думки та судження, а також виявляти приховані маніпуляції. Учні стали активнішими споживачами інформації, все частіше звертаються до першоджерел та перевіряють достовірність інформації перед поширенням. Окрім того, вони були ознайомлені з основами цифрової безпеки, етичними стандартами спілкування у соціальних мережах та питаннями конфіденційності даних.
А сьогодні учні успішно склали останній іспит у «Школі медіаграмотності для підлітків», який пройшов у форматі інтерактивного квесту. Діти виконали ряд завдань, демонструючи отримані знання на практиці: аналізували плакати, відео,  відповідали на питання вікторин, створених на платформах LearnsngApps,  Wordwall, Kahoot, Mentimeter.

Учні вдало відповідали на всі запитання і заслужено отримали свої високі бали. Та трійку лідерів все ж було визначено, з чим їх і вітаємо!
Бажаємо випускникам нашої «Школи медіаграмотності для підлітків» успіхів у навчанні, перемог у всіх починаннях, здійснення найзаповітніших мрій та мирного неба над головою!

Немає коментарів:

Дописати коментар