травня 26, 2021

Перший випускний у «Школі медіаграмотності для молоді»

Завершився перший навчальний рік у «Школі медіаграмотності для молоді», яку організували бібліотека імені Дніпрової Чайки та Часовоярський ЗЗСО №17.
Рік видався надзвичайно насиченим та інформативним! Упродовж занять працювали з учнями над актуальними темами, щоб максимально збагатити їхні знання про світ медіа, його власників і споживачів медійних продуктів, про алгоритми маніпуляцій та пропаганди, про стереотипи та упередження, про правила медіагігієни… Під час медіалабораторій, воркшопів, медіатренінгів намагалися розвивати навички критичного мислення, аналізу медіаповідомлень, відео та фото контенту. Учні з успіхом виконували інтерактивні вправи на різноманітних платформах, серед яких Kahoot, LearningApps, Mentimter, Padlet та інші.
А сьогодні учні успішно склали останній іспит у «Школі медіаграмотності», проведений у формі інтерактивної гри на платформі Kahoot. Учні вдало відповідали на всі запитання вікторини і заслужено отримали свої високі бали. Та трійку лідерів все ж було визначено, з чим їх і вітаємо!


Свої думки стосовно використання набутих знань у подальшому та дотримання основних правил медіагігієни діти висловили на спільному джамборді та асоціативній хмаринці у Mentimetr.

Бажаємо випускникам нашої «Школи медіаграмотності для молоді» успіхів у навчанні, перемог у всіх починаннях та здійснення найзаповітніших мрій!


Немає коментарів:

Дописати коментар