лютого 23, 2023

Занурення в світ онлайн інструментів триває

Продовжується активне навчання за програмою відкритого кейс-практикуму «Онлайн-інструменти як невід’ємний елемент сучасного освітнього медіапростору», організованого в рамках міжрегіональної співпраці Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки та Винничківської гімназії Давидівської територіальної громади.

Чергове заняття було присвячене сучасній платформі графічного дизайну «Canva».
Ознайомлюючи освітян із новим онлайн інструментом, медіатренер Ірина Срібна зробила акценти на можливостях платформи, зупинившись більш детально на особливостях функцій та ефектів.

Пані Ірина разом із педагогами розглянули специфіку інтерфейсу онлайн платформи, різноманіття шаблонів, особливості створення графічних зображень та стилі оформлення.
В окремому блоці більш детально зупинились на підкатегорії основних налаштувань, анімаціях, можливостях шрифтів, під час яких модератор зустрічі демонструвала власні графічні розробки.

Сподіваємось, що вже дуже скоро освітяни почнуть активно використовувати здобуті знання на практиці, а ми продовжимо знайомство з іншими корисними ресурсами вже на наступному тижні.

Немає коментарів:

Дописати коментар