березня 31, 2023

Продовжуємо поповнювати педагогічні кейси

Інтерактивна дошка Padlet - це онлайн-стіна з інтуїтивним інтерфейсом, яку нескладно опанувати та легко застосовувати в навчальному процесі. Вона може бути використана для проектної роботи, колективної взаємодії, індивідуальних завдань чи як інструмент збору інформації від усіх учасників процесу в одному місці. Це універсальний і незамінний інструмент у роботі сучасного педагога.
Тож під час чергового заняття за програмою відкритого кейс-практикуму "Онлайн інструменти як невід'ємний елемент сучасного освітнього медіапростору" разом з педагогами Винничківської гімназії Давидівської територіальної громади занурились у дослідження дошки Padlet.
Разом з освітянами дослідили функціональні можливості та особливості інтерактивного ресурсу. Тренер курсу Ірина Срібна на прикладах власних вправ продемонструвала учасникам заходу особливості розміщення матеріалів на дошці відповідно до її формату: полотно, стіна, сітка, мапа, трансляція, полиця, хронологія.
Із великим зацікавленням розглянули особливості оформлення та наповнення дошки, можливості редагування і розширених налаштувань.
А на завершення заходу пограли з освітянами в ігри, створені за допомогою інтерактивної дошки Padlet: "Знайомство", "М-Е-Д-І-А головоломка", "Аналізуємо відео", "Мій медіа день".
Скарбничка кожного педагога поповнилася іще одним корисним ресурсом, а ми вже готуємо наступну цікаву тему, тож до зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар