лютого 11, 2022

Перший випуск у «Школі медіаграмотності для підлітків» 2022!

От і завершилося навчання за базовим курсом «Школа медіаграмотності для підлітків», яке організувала Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки для учнів 9 класу Каховського навчально-виховного комплексу «Гімназія – спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов».


Під час останнього заняття пригадали основні меседжі тих медіалабораторій, воркшопів, медіатренінгів з якими працювали під час курсу.
Виконали декілька узагальнюючих вправ на інтерактивних платформах Jamboard, Mentimter, Padlet та інші.





Дев’ятикласники успішно склали останній іспит у «Школі медіаграмотності для підлітків», проведений у форматі інтерактивної гри на платформі Kahoot. Учні вдало відповідали на всі запитання вікторини і заслужено отримали свої високі бали. Та трійку лідерів все ж було визначено, з чим їх і вітаємо!


Сподіваємось, що наші заняття допомогли розширити уявлення дітей про світ медіа, його власників і споживачів медійних продуктів, про алгоритми маніпуляцій та пропаганди, про стереотипи та упередження, про правила медіагігієни і обов’язково знадобляться їм у житті!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар