лютого 11, 2022

Удосконалюємо знання про додатки Google

Актуальні знання сьогодні – нові можливості завтра! Не секрет, що для того щоб бути затребуваним спеціалістом варто постійно вдосконалювати професійні навички та йти «в ногу» з часом. Головне завдання «Школи медіаграмотності» для бібліотекарів закладів загальної середньої освіти м. Херсона – максимально збагатити практичні навички використання інструментів дистанційної взаємодії з користувачами. З цією метою було проведено чергове заняття на тему: «Можливості стандартних застосунків Google» для бібліотекарів Дніпровського та Корабельного районів міста. Більш детально зупинилися цього разу на застосунку Google-Meet.
Розглянули правила створення та питання планування зустрічей за допомогою вищезгаданого додатку у гугл-календарі, особливості налаштувань та демонстрації, залучення користувачів до конференції, специфіку віртуальних ефектів та фонів.



На завершення тренінгового заняття пограли у вікторину «Віртуальні світи улюблених творів», під час якої за допомогою цитат та відповідних фонів відгадали улюблені книги та їхніх авторів:
- «Лісову пісню» Лесі Українки,
- «451 градус по Фаренгейту» Рея Бредбері,
- «Собор Паризької Богоматері» Віктора Гюго,
- «Ромео та Джульєтту» Вільяма Шекспіра,
- «Маленького принца» Антуана Де Сента-Екзюпері та інших.

Наступне заняття заплановано на 3 березня поточного року, під час якого будемо знайомитись із віртуальною дошкою Jamboard.

Немає коментарів:

Дописати коментар