січня 10, 2024

Систематичне навчання - шлях до професійного зростання!

Сучасний світ вимагає від нас постійного розвитку та адаптації до нових викликів сьогодення. У цьому контексті набуття актуальних знань, умінь та навичок є важливим інструментом у професійному зростанні кожного спеціаліста. Цей підхід визнається як взаємозв'язок між постійним удосконаленням знань. Систематичне навчання передбачає організований та структурований підхід до здобуття знань. Це не лише участь у фахових курсах або тренінгах, але і постійне вдосконалення навичок через вивчення нового матеріалу та його практичне застосування.
В роботі сучасного бібліотекаря невід’ємною складовою є використання інтерактивних онлайн-платформ та застосунків, які допомагають урізноманітнити тематичні виховні заходи, створювати цікаві ігри, опитування, квізи та багато інших матеріалів.
Тож під час чергового тематичного заняття за відкритим курсом “Школа МІГ для бібліотекарів” колектив Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки спільно з тренером курсу Іриною Срібною розглянули актуальну інтерактивну онлайн-платформу Woodwall.
Упродовж заняття учасники дослідили особливості інтерфейсу платформи та можливості констукторів-шаблонів, тем, дізналися про специфіку налаштувань та вбудування на сайти і блоги. Пограли в декілька тематичних ігор тим самим дослідили родзинки кожної з них.
Серед інших важливих можливостей платформи виокремили:
  • Можливість віддаленої гри.
  • Адаптація до різних предметів та галузей.
  • Оцінювання та відстеження рейтингу учасників.
  • Інтеграція з різноманітними платформами.
Здатність постійно навчатися та вдосконалювати свої навички стає визначальною у сучасному світі, де швидкі зміни та розвиток технологій вимагають постійного самовдосконалення. Тож сподіваємось, що отримані упродовж заняття знання стануть у нагоді бібліотекарям та допоможуть у впровадженні нових ідей, які відкриватимуть нові можливості у подальшій роботі.

Немає коментарів:

Дописати коментар