грудня 05, 2023

Розпочинаємо навчання за оновленим спецкурсом!

Оволодіння новими технологіями сприяє професійному розвитку вчителя. Нові знання і навички роблять його більш конкурентоспроможними на ринку праці і можуть впливати на підвищення його професійного статусу.
Регулярне збагачення знань про сучасні інтерактивні платформи допомагає вчителям бути більш компетентними та адаптованими до змін у сфері освіти та технологій. Використання інтерактивних платформ може зробити навчання цікавішим і більш привабливим для школярів. 
З метою збагачення професійних кейсів педагогів завідуюча відділом бібліотечного прогнозування та інновацій, сертифікований медіатренер Ірина Срібна розпочала відкритий курс занять за програмою “Школа МІГ для вчителів” до якого доєдналися педагоги Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 37 ім. В. Дробота,  освітяни Голоприс­танського ліцею №1 Голоприс­танської міської ради Херсонської області та Голопристанського ліцею № 3 Голопристанської міської ради Херсонської області, а також - педагоги Оконського ліцею Маневицької селищної ради Волинської області.
Під час першого заняття провели “Медіаграмотне знайомство”, виокремили 5 базових занять за курсом та пограли в інтерактивні ігри саме на тих платформах, які будемо вивчати упродовж спецкурсу.

Освітяни із великим захопленням відгадували “Атрибути літературних героїв”, “Національні символи України”, “Географію музеїв літературних героїв світу”, переглянули відео “Магічно-фантастичні історії для дитячої аудиторії” та багато іншого.
Наступне заняття за оновленим спецкурсом відбудеться 8 грудня! Тож доєднуйтесь до цікавих занять і збагачуйте свої знання!

Немає коментарів:

Дописати коментар