грудня 08, 2023

Kahoot вивчали і професійні скіли прокачали!

Чергове заняття “Школи МІГ для вчителів” було присвячене вивченню популярної інтерактивної онлайн-платформи “Kahoot!”. Освітяни Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 37 ім. В. Дробота, Голоприс­танського ліцею №1 Голопристанської міської ради Херсонської області, Голопристанського ліцею №3 Голопристанської міської ради Херсонської області, а також - педагоги Оконського ліцею Маневицької селищної ради Волинської області ознайомилися з особливостями реєстрації та інтерфейсу платформи, специфікою  її налаштувань та можливостями онлайн-конструктора. 
Під час практичного блоку випробували можливості додавання і зміни фонів, квізів, слайдів, фото і відео-контенту, особливості конструювання запитань. А в окремому блоці розглянули можливості створення тематичних курсів.

Разом із освітянами виокремили такі основні переваги платформи:
  • легкість інтерфейсу;
  • гейміфікація освітнього  процесу;
  • можливість співпраці;
  • доступність з різних пристроїв;
  • збереження результатів кожної гри та вільний доступ до статистики;
  • індивідуальне налаштування часу;
  • інтеграція з іншими платформами.


Під час ігрового блоку кожен із педагогів зміг відчути дух змагання і виборював своє право бути переможцем і кращим знавцем певної теми вікторини, створеної модератором зустрічі - Іриною Срібною на платформі Kahoot!  


У підсумковому блоці разом із учасниками спецкурсу зробили висновок про те, що усі ці особливості роблять Kahoot! потужним інструментом для педагогів, який допоможе освітянам зробити їх уроки більш цікавими та ефективними. Тож сподіваємось, що зовсім скоро педагоги застосують отримані знання на практиці і порадують учнів цікавими авторськими вікторинами.

Немає коментарів:

Дописати коментар