листопада 27, 2023

З новими знаннями до нових звершень!

Сьогодні відбулося підсумкове заняття для учнів 9-11-х класів Херсонської гімназії №6 Херсонської міської ради за курсом "Школа медіаграмотності для підлітків." Упродовж 5 занять автор курсу, сертифікований медіатренер Ірина Срібна навчала учнів базовим поняттям з медіаграмотності, розвивала навички критичного мислення, тренувала уміння аналізувати фото і відео- контент, текстові повідомлення, плакати та багато іншого.

А сьогодні, під час підсумкового заняття учні вкотре продемонстрували високий рівень знань під час виконання інтерактивних ігор.  Блискавично відгадували різноманітні терміни, аналізували відео і відповідали на питання у вікторинах.



Усі учні були дуже активними упродовж інтерактивних підсумкових ігор, проте вибороти перемогу вдалося кращим з кращих. Місця на п'єдесталі пошани розподілились так:

1 місце - Олексій Гусаков

2 місце - Варвара Демків

3 місце - Щербина Аріна

Щиро дякуємо за співпрацю, організацію та мотивацію учнів класним керівникам 9-11-х класів та завідуючій бібліотекою Херсонської гімназії №6 - Наталії Шальновій. 

На згадку про проєкт діти отримали дипломи, а класні керівники - подяки від Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Сподіваємось, що отримані знання і уміння допоможуть учням активно протистояти масивному потоку сучасного інформаційного фастфуду, сприятимуть розвінчуванню фейків, мініпуляцій, виявленню пропаганди та інших негативних проявів сучасного інфополя.

Немає коментарів:

Дописати коментар